Twoja prywatność w Vilo

Rozmowy na Vilo mogą być osobiste — o to właśnie chodzi. Dlatego stawiamy sobie wysoko poprzeczkę:

  • Twoje czaty należą do Ciebie. Nie sprzedajemy Twoich danych, a pracownicy wsparcia nie przeglądają Twoich rozmów.
  • Zdjęcia pozostają prywatne. Udostępniane przez Ciebie obrazy są opisywane wewnętrznie jako tekst — samo zdjęcie nigdy nie trafia do zewnętrznego dostawcy AI. Zdjęcia w czacie są automatycznie usuwane po około 90 dniach.
  • Przejrzysta sztuczna inteligencja. Kompani są zawsze wyraźnie oznaczeni jako AI. Żadnych sztuczek.
  • Usunięcie znaczy usunięcie. Usuń konto, a Twoje rozmowy, połączenia, zdjęcia i wspomnienia Twoich kompanów o Tobie zostaną trwale skasowane — po naszej stronie i po stronie AI.

Szczegółowe informacje znajdziesz w naszej polityce prywatności.

Nadal potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z nami